Wekelijkse lessen

Maandag van 19u tot 20u niveau 1

Maandag van 20u15 tot 21u30 niveau 2

Woensdag van 9u tot 10u alle niveau's

Laatste donderdag van de maand een ontspannende les van 20u30 tot 21u45

Niveau 1

Voor iedereen die wil beginnen of net begonnen is. We bouwen rustig op en eindigen de les met enkele ontspannende houdingen. Je maakt kennis met de basis yogahoudingen, in deze les leggen we de fundamenten. Al doende leer je hoe je de oefeningen moet uitvoeren.

Niveau 2

Heb je reeds een half jaar wekelijks Iyengar yoga gevolgd dan kan je je verder verdiepen. Het pakket van asanas (houdingen) en pranayama (ademhaling) wordt verder uitgebreid en we werken meer in detail. Omgekeerde houdingen zoals schouderstand en kopstand worden in deze les stap voor stap opgebouwd.

Ontspannende les

In deze les ligt de focus op herstellen en ontspannen. We liggen in rustgevende asanas (houdingen) en focussen op ontspanning en ademhaling. Deze lessen zorgen ervoor dat je stress in het lichaam leert los te laten.

Inschrijven

We werken telkens met een lessenreeks. Je kan inschrijven voor een reeks van september tot en met december 2020 of voor een reeks van september tot aan de herfstvakantie. Let op in de schoolvakanties is er geen les. Voor de ontspannende les op donderdag kan je apart inschrijven.

Reeks 1 tot aan de kerstvakantie: 10 euro per les = 140 euro voor 14 lessen

Reeks 2 tot aan de herfstvakantie: 11 euro per les = 88 euro voor 8 lessen

Reeks 3 van herfst tot kerstvakantie 11 euro per les = 66 euro voor 6 lessen

Ontspannende yoga op donderdag 24 september, 29 oktober, 26 november en 17 december van 20u30 tot 21u45

Inschrijven of vragen mail naar leen@iyogadrongen.be

Corona maatregelen

Maximaal 8 inschrijvingen per les, zo kunnen we voldoende afstand behouden. Breng liefst je eigen yogamat mee en een handdoek. Het ander materiaal dat we gebruiken wordt na elke les gedesinfecteerd. Wist je trouwens dat yoga je immuunsysteem bevordert? Allen op de mat dus!

Proefles

Wil je graag eens komen proberen dan kan je een proefles volgen voor 5 euro.